БГ Srpski
Obuka i hotel za pse

Škola i hotel za pse Crna nindza - obuka za pse, treniranje i dresiranje od profesionalnog trenera.

Ispunjavanje komand, straža, zaštita, ring ponašanje za izložbu, BH, IPO, Schutzhund, hotel za pse, prodaja retkih vrsta psa.

Obuka i treniranje psa

Zovem se Oleg Dimitrov Glavšin, zanimanje mi je porofesionalna obuka psa od 90 tih godina. Kada sam osnovao drugu po redu skolu za pse po imenom Berta 21, koje je dostiglo od 25-30 domačih psa mesečno. Radim sa malom ekipom trenera, kao godinama način obuku i treniranje psa bili je osavremenjena i usavršena metodnih sporta pasa, agility i policiska obuka i dresirnje psa. Obuka domaćih ljubimaca se razlikuje u velikim količinama od ova tri stila – sport sa psom, agilty i policiska obuka, postizanje osnovnog cilja, a ideja domaćih ljubimaca da nebude neudobno gazde i okolnih ljudi.
Škola za pse Crna nindza predloži obuka i treniranje psa, koja se sastoji od tri stepena – I osnovne komande, II zaštita, III Crna nindza. Osim toga naša škola za pse predlaže i svakakve druge komande prema želji klijenta ali posle testiranja psa. Predloji mo i hale za podrujko obucheni psa,koio vklu4uie poligota i fitnes uredqie.

Hotel za pse, mačke i druge domaće ljubimce.

Hotelske usluge, koje predlažemo uključiju, zatvorene utopljene sobe, zajedničko dvorište za igru pod nadzorom gledača, šetnje po dva sata na dan u ekologičnom čistom prostoru uz prevozno sredstvo, haranjenje životinja shodno njihovom uzrastu.
Prodaja retkih vrsta psa
Moj dugački porfesionalni pokušaj treniranja psa bio je dopunjen od dve godine rada u Srbiji i tri godine u Kipru, pozivnica na mesn federacije trenera, i privatne organizacije zanimajući se sa obukom pasa. Odvojeno sam posetio Ungariju, Grčku i Slovačku. Svuda osim zamene tehnike i u obici treniranja pasa , ostvario sam kontakt sa mesnim razvodnicima, i počeo sam da prodajem retke vrste psa.