Обучение и хотел за кучета

Училище за кучета Черната нинджа - обучение на кучета, хотел за кучета, трениране и дресура от професионални треньори.

Изпълняване на команди, охрана, защита, ринг поведение за изложби, изпити BH, IPO, Schutzhund, продажба на редки породи кучета.


Обучение на кучета за откриване на трюфели


Училище за кучета Черната нинджа предлага нова услуга - обучение на кучета за откриване на трюфели. Поради засиления интерест на клиенти през изминалата година посетих колеги във Франция за обмяна на опит в този сравнително нов за България вид профилирано обучение на кучета. Съвместната ми работа с мойте френски приятели ми помогна да навляза и да овладея този вид обучение много бързо без да допусна някой от най-често срещаните грешки.


Обучение на кучета за специфични роли


През 2011 г. моето лично куче порода белгийска овчарка (малиноа) спечели кастинг за главна роля в американския екшън филм El Gringo, където играеше кучето на главния герой изигран от актьора Скот Адкинс. За 20-те снимачни дни трябваше да я обуча бързо и в движение на неща, които са специфични за кучета участващи във филми, и които са строго конкретни за всяка роля. Най-голямото предизвикателство се състоеше в това, че на финалната сцена, в която кучето спасява живота на Скот като захапва ръката на "лошия" шериф и отклонява изстрела от пистолета му, то трябваше да захапе мен неговия стопанин, тъй като аз изпълнявах ролята на дубльор на шерифа.

Предлагам малки кученца потомство от белгийската ми овчарка с доказано родословно дърво - 500 лв.