Obuka i hotel za pse

Škola za pse Crna nindza - obuka za pse, trenjiranje i dresiranje od profesionalnog trenera.

Ispunjavanje komandi, straža, zaštita, ring ponašanje za izložbu BH, IPO, Schutzhund, hotel za pse, prodaja retkih vrsta pasa, obuka pasa, treniranje i dresiranje od profesionalnog trenera.

Obuka za pse, trenjiranje i dresiranje od profesionalnog trenera

Program za pse domaće ljubimace podeljen je na 3 različita stepena podređeni su po težini, svaka cena je 500 € i nastavlja se 30 dana. Posle prvog stepena, niste dužni da nastavite ostala dva stepena, to se predlaže kao opcija za ljude koji su napaljeni. Obuka se održava gde živi pas ili u hotelima ( za mušterije iz drigih gradova). Na karaju svakog stepena treninga vlasnik svog ljubimca trenira sa svojim ljubimcem, u prisustvu trenera do postepenog završrtka obuke tog psa. Kada mušterija savlada svog domaćeg ljubimnca.

I. stepen obuka pasa, opšte slušanje (basic) uključuje 9 osnovnih komandi - cena 500 €

  1. dodjij - pas dolazi i sedne par camntimetara rastojanja od Vas.
  2. sedi.
  3. lezi.
  4. nared – pas staje pored Vaše leve noge (dok hodate, trčite, stajete - trenirani psa uvek sotji pored Vaše leve noge).
  5. čekaj - pas u ležećem položaju čeka minimum 15 min. da nenapušta mesto (ustojčivost ove komande proverava se kada psa zove gazda, i isto tako šetnje drugih psa pokraj njega. Smisao ova komanda ja da posle obuke pas može da bude ostavljen bez nadzora i da nenapušta mesto - naprimer da čeka ispred prodamnice).
  6. pas da neuzima hranu sa zemlje – provera sa vrši dako da se do njega ostavlja parče mesa dobro obučen pas netreba da ga dotakne. Druga provera psa se ostavlja da se šeta u okolini gde ima razbacana hrana.
  7. da neuzima hranu od drugih ljudi.
  8. da prelazi prepreka – na poligonu koji u njemu ima različite prepreke, koje pas sreće u pravom životu.
  9. igre – to je mnogo važna komanda, koja pokazuje psu da je treniranje završeno (mnoge gazde su naklonjeni u procesu obuke psa da ga preteniraju, čija je želja psa za usvajanjem).
II. stepen obuku psa - Zaštita - cena 500 €

U ovom ciklusu obuku i treniranje psa se izgrađuje navika za ujed i da pušta po komandi isto tako u treniranju da se zastupi i drugi aspekti za obuku psa za zaštitu, kao straža nečega, auta personalna zaštita itd. po želji mušterija.

III. stepen obuku psa – Crna nindza - cena 500 €

Taj nivo je najveće zapaljene ljude i treniranje psa uključuje osnovne komande iz prvog stepena, i još savršenstva iz drugog stepena, ali sve ovo je bez glasa već sa naredbama. Ovaj posladnji stepen obuka psa je za više napredne pse , koji su prošli gornja dva stepena.


Dodatne uslge:

Osim toga naša škola za pse predlaže i svakakve druge komande prema želji klijenta ali posle testiranja psa. Predloji mo i hale za podrujko obucheni psa,koio vklu4uie poligota i fitnes uredqie. Svaka naša mušterija, koja želi je dobro je došla da koristi salu za podršku već obučenog psa, čija je cena 8 € na sat.
Za ljude koji imaju pse koji žele da koriste usluge naše škole za obuku i treniranje psa za ispit, BH, IPO, SCHUZHUND, izložbeno i rig ponašanje cena je 500 € plus 30% popusta od cene hotela za pse.